Vivian Stegen Jacobsen – New HR Collegue

«Hei alle sammen! Jeg har jobbet på HR-avdelingen ved mat.nat siden februar 2021. Jeg begynte først i et vikariat som primærkontakt for Matematisk institutt, før jeg fikk fast stilling i desember. Jeg har nå byttet over og blitt HR primærkontakt for Institutt for geovitenskap 😊

Jeg har en mastergrad i Human Resource Management fra Copenhagen Business School, og en bachelorgrad i markedsføring (med HR som fordypningsfag) fra BI Bergen.

På fritiden er jeg glad i å gå fjellturer og danser West Coast Swing.

På grunn av tiltak tilknyttet pandemien, er jeg ikke så mye på kontoret for tiden.

Men dere er velkomne innom kontoret mitt med rom nummer 1G1c (MNfakultet HR og Økonomi) etter hvert som vi går mot mindre restriksjoner.

Jeg ser veldig frem til å bli primærkontakt for GEO og gleder meg til å bli bedre kjent med dere 😊»