Seismologen vant MN Pepperkakehus Konkurransen

Vi gratulerer geofysikk-studentgruppen Seismologen! Alle studentgrupper ved Matnat-fakultetet kunne delta i en konkurranse om å bygge det beste ‘pepperkakehuset’ (tema: miljø og klima). Seismologen vant denne konkurransen og bildene viser deres bidrag. Seismologens pepperkakehus, samt de øvrige bidragene, kan sees i 1. etasje i Realfagbygget.

Seismologen won the Pepperkake-House Competition

Congratulations to the geophysics student group Seismologen! All student groups of the Matnat faculty could participate in a competition to build the best ‘pepperkake-house’ (the theme was: environment and climate). Seismologen won this competition. The pictures show their contribution. Seismologen’s pepperkake-house, as well as the other contributions, can be seen in the first floor of Realfagbygget.