GeoPublishing – helårsutgave GEO 2022

I januar 2022 gir GeoPublishing ut helårsutgaven GEO 2022. Her vil vi kort og godt vise hvor, hvordan og hvorfor geofaget brukes til det beste for samfunnet. Vedlagt brosjyre gir en liten smakebit. Et utvalg av temaer:

  • Energiressurser
  • Bergindustri
  • Havbunnsmineraler
  • Bygging av infrastruktur
  • Sikring av infrastruktur
  • Monitorering og forebygging av geofarer
  • Grunnforskning og anvendt forskning
  • Geoturisme

Alle temaene blir belyst gjennom reportasjer, samtaler og intervjuer med de fremste ekspertene vi har i landet. GEO 2022 vil bli delt ut på alle våre konferanser og arrangementer vi er tilstede ved. I tillegg blir den distribuert til medlemmer av Norsk Geologisk Forening, Norsk Bergmekanikkgruppe og Norsk Bergforening. “Teaser brochure” kan leses her.