Rabatterte BIFF-billetter /Discounted Tickets – Velferd UiB

Rabatterte BIFF-billetter
Bergen internasjonale filmfestival (BIFF) går av stabelen fra 20. oktober til 28. oktober. Ansatte får rabatterte billetter til kr. 70 pr. stk. under hele festivalen ved framvisning av ansattkort. Tilbudet er begrenset til 1 billett per person per film. Man kan også kjøpe rabatterte billetter på nett og vise ansattbevis når man går på filmen. Tilbudet er i regi av Velferdsutvalget. Les mer om programmet her: www.biff.no

Bergen International Film Festival (BIFF): Discounted Tickets
Bergen International Film Festival will take place from October 20 th to October 28th. Employees at UiB can buy 1 discounted ticket for all regular festival screenings. The ticket price for UiB staff is 70 NOK. Please remember to bring your staff ID to the cinema if you buy the ticket online. Read more about the program here: http://www.biff.no/english/?language=english