GEOGIS workshop

Foto/ill.: Sindre Eikenes

Hver uke arrangerer GEOGIS-gruppen ved SV-fakultetet workshoper, og ca annenhver uke blir det holdt presentasjoner av bl.a. professorer, PhD-studenter og eksstudenter som demonstrerer diverse GIS-metoder i praksis.

Dette er et gratis tilbud åpent for alle tilknyttet universitetet, på tvers av fakultetene. Workshopene holdes på SV-fakultetet, men streames også via Zoom. Idéen bak GEOGIS-workshopene er å samle GIS-interesserte studenter fra alle relevante studieretninger og institutt på universtitetet, til å lære av og inspirere hverandre, få ny relevant GIS-kunnskap gjennom demonstrasjonene fra presentører, samarbeide på prosjekter eller få innspill fra andre på egne ting med mer. Et overordnet mål er å styrke GIS-miljøet og -fokuset på universitetet. Les mer her.