Kurs i beregningstjenester

Det arrangeres et to dagers kurs i slutten av oktober. Kurset er for nye og eksisterende brukere av tungregning infrastruktur lokalt og via Sigma2 / Metacenteret. Kurset er også for alle andre som har behov i infrastruktur for AI, beregning, osv. Kurset skal gjennomføres på engelsk og vedlagt ligger tentativ agenda. Målgruppe er ansatte og doktorgrad studenter. Kurset skal arrangeres i slutten av oktober.

Se vedlagt forslag til kursinnhold, dersom dere har andre ønsker eller innspill sendes dette inn via Linling.Chen@uib.no. Eventuelle tilbakemeldinger om innholdet før må sendes innen utgangen av denne uken (20 sept.), beklager kort frist.

NB. Det kommer snart kursets nettside hvor man kan melde seg på og vi anbefaler at de som er interessert i det kurset og annet lignende informasjon å melde seg på hpcnews@uib.no her: https://mailman.uib.no/listinfo/hpcnews

Vennlig hilsen Alexander Oltu. Gruppeleder Vitenskapelig Databehandling, IT avdelingen Universitetet i Bergen