Informasjon om emnepåmelding høsten 2020

Kjære bachelor-, master- eller Ph.D.- student, Vi håper at det har gått bra dette vårsemesteret, på tross av alle omstendigheter, og at du forhåpentligvis har eller får en avslappende sommerferie.

Som du kanskje har fått med deg åpnet Studentweb opp for registrering tidligere denne uken, og noen er allerede i gang med semesterregistrering og emnepåmelding til emner som skal undervises til høsten. I den anledning ønsker Institutt for geovitenskap å informere om at alle GEOV-emner denne høsten inngår i undervisningsopptaket. Det vil si at man er nødt til å søke om å få ta disse emnene, og fristen for dette er torsdag 13. august (midnatt). Det vil kunne være mulighet for etteroppmelding i emner med ledig kapasitet etter dette, så fremst undervisningen ikke har startet, eller det allerede har vært for mange obligatoriske forelesninger/gruppesamlinger. Opptaket til emnene man har søkt på vil bli klart allerede fredag 14. august, eller senest i starten av uke 34. For mer informasjon om undervisingsopptaket, se http://www.uib.no/matnat/utdanning/studiehverdag/undervisningsopptaket.

Institutt for geovitenskap har følgende emner: Les mer her. (for english read from link)