Disputas – Niklas Meinicke

SÅÅÅ glad kan man bli når man har disputert i tre timer, og komiteen har godkjent både disputas og avhandling.

Niklas Meinicke forsvarte avhandlingen sin 25. juni, med tittelen “Clumped isotope thermometry in foraminifera – From calibration to Plio-Pleistocene temperature reconstructions in the Indo-Pacific Warm Pool“.

Opponentene var professor Cédric M. John, ved Department of Earth Science & Engineering, ved Imperial College London, og Amanuensius Sindia Sosdian fra School of Earth and Ocean Sciences, Cardiff University. Professor Eystein Jansen var internt medlem i komiteen, og professor Lars Ottemöller ledet disputasen.

Prosjektet ble veiledet av Anna Nele Meckler, Stijn De Schepper, og Sze Ling Ho. Lenke til pressemelding. Vi gratulerer 🙂