2 Døtre – Studio apartments

Studioleiligheter – 2 Døtre I et nyrenovert bolighus fra 1882 beliggende vis-a-vis hotel Park, tilbyr de 8 smakfulle studio leiligheter av ulik størrelse (fra 22 kvm til 42 kvm). Leilighetene passer for gjester som ønsker å bo der fra 2 netter eller mer og ønsker større plass med mulighet for å tilberede egne måltider.

Alle leilighetene tilbyr komfortable soverom/oppholdsrom med smart-TV og fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin. Hver enhet har luksuriøst bad med vaskemaskin/tørketrommel og hårføner. Håndklær, sengetøy og toalettartikler er inkludert. Pris til universiteter/høyskoler og bedrifter som har avtaler med dem er fra kl NOK 990,- per natt. Ved lengre opphold gir de spesial pris. Dette tilbudet gjelder også for besøkende som bestiller og betaler selv. For reservasjon: booking@2dotre.com telefon 458 00 020. Her finnes også konferanserom “Helene” som passer for 8-10 personer. Dersom betalingen er via UiB må dere gå gjennom GEO sine bestillere for fakturering. (Les mer om reise her).

UiB har ennå ikke lykkes med å lage statlig leverandøravtale med Park Hotel. Vi må derfor fortsette å bestille hotell rom med våre avtaleleverandører. Avtalehoteller: Thon, Nordic Choice, Scandic og Rezidor) Når det gjelder disse leilighetene kan vi fritt benytte oss av avtalen vår med dem. Se bilder av rommene her.

Hotel Park er et lite, familiedrevet hotell i vakre 1800-tallsbygg, midt i universitetsområde med en unik arkitektur og atmosfære. Ønsker en ikke å lage frokost selv kan en spise frokost på hotel Park. Hotellet er fordelt på to bygg og inneholder 35 smakfullt innredede rom med en blanding av funksjonelle møbler i tradisjonell stil og moderne designelementer.
1. mai 2019 er det 40 år siden familien Klohs startet driften av Hotel Park.